چای ماچا

چای ماچا

چای ماچا یا ماچا چیست ؟ ، سوالی که ذهن خیلی هارو درگیر کرده . وامروز میخواهیم به طور کامل و جامع به بررسی این موضوع بپردازیم ، پس با ما همراه باشید

فهرست مطالب:

  • تاریخچه
  • پودر ماچا چیست ؟
  • طرز تهیه
  • انواع خواص و فواید
  • حرف آخر

تاریخچه :

این چای یکی از باقدمت ترین و قدیمی ترین چای هاست و البته در حال حاضر یکی از پرطرفدار ترین چای ها در ژاپن و چین هم محسوب میشود . و این شهرت علاوه بر مزه ی خوب به دلیل خواص و فواید آن نیز هست .

چین یا ژاپن :

عموما به اشتباه خواستگاه این چای را کشور ژاپن معرفی میکنند اما در واقعیت ،این چای اولین بار در چین استفاده شد و چین خواستگاه چای ماچا است . و کشف آن به سلسله ی تانگ چین برمیگردد .

ماچا بعد ها توسط راهبان بودایی از چین به همراه تعداد بسیاری دیگر از انواع چای ها به ژاپن آورده شد و به دلیل مزه و خواص در حال حاضر نیز یکی از پرطرفدار ترین چای ها در ژاپن محسوب میشود .

محبوب ترین چای :

یکی از مراسم هایی که نشان میدهد این چای یکی از محبوب ترین و پرطرفدار ترین نوشیدنی ها در ژاپن است مراسم چای ژاپنی است ، در این مراسم که یکی از مراسم های فرهنگی مردم ژاپن نیز محسوب میشود چای سبز طبق قواعد خاصی از ماچا (پودر چای سبز) تهیه میشود .

مراسم جشن چای در ژاپن

پودر ماچا چیست ؟

احتمالا تا حالا متوجه شده اید که چای ماچا توسط پودر ماچا تهیه میشود البته از ابتدا اینطور نبوده و این یکی از ابداعات چینی ها بوده است .

چای ماچا نوعی پودر چای سبز است که هم خوش رنگ و هم بسیار خوش بو است ، رنگ آن سبز زمردی و دارای طعمی شیرین است که با استفاده از آسیاب یا حتی به صورت دستی به فرم پودر درمیاید .

پودر چای ماچا
پودر چای ماچا

انواع مصارف پودر ماچا :

این پودر مصارف بسیار متنوعی دارد به طور مثال میتوان از آن در بستنی های تابستانی و یا حتی نوشیدنی های زمستانی و یا کیک ها و … استفاده کرد

یکی از مصارف کاربردی دیگر این پودر استفاده ی آن به صورت ماسک برای پوست صورت است ، همانطور که در ابتدا هم گفته شد ماچا یک نوع چای سبز است که به دلیل نوع و روش فرآوری خاص آن فواید بسیار بیشتری نسبت به چای سبز پیدا کرده است .

طرز تهیه:

طرز تهیه ی این چای بیسار راحت است و با روش تهیه ی دیگر چای ها کمی متفاوت . کافیست به میزان یک الی یک و نیم قاشق چای خوری از پودر ماچا را داخل یک لیوان بریزید و بعد به آن به اندازه ی یک فنجان آب گرم اضافه کنید ( آب گرم نیاز نیست حتما آب جوش باشد به طور مثال آب با دمای ۸۰ درجه)

پس از اضافه کردن آب گرم به پودر با همزن شروع به همزدن آن کرده و این کار را تا زمانی ادامه دهید که اصطلاحا چای کف کند و حباب هایی روی آن ظاهر شوند . چای ماچا شما آمادست 🙂

دیگر روش ها :

تهیه ی این چای روش های متنوع و مختلفی دارد و البته ما تمامی روش ها و طرز تهیه ی چای و لاته ماچا و انواع نوشیدنی هایی که با پودر ماچا تهیه میشوند را در مقاله ی طرز تهیه ی ماچا به صورت جدا و کامل توضیح دادیم

پیشنهاد میکنیم به آنها نگاهی بیندازید 🙂

چای ماچا
چای ماچا

خواص و فواید :

خب همانطور که احتمالا میدانید به طور کلی چای ها خواص و فواید زیادی دارند و در بین آنها چای سبز خواص و فواید بیشتری دارد و در انواع این آن هم ماچا به دلیل روش خاص تولید و فرآوری فواید بیشتری نیز دارد در ادامه به بخشی از خواص این چای اشاره میکنیم .

  • ضد سرطان
  • آرامش بخش و کاهش دهنده استرس و اضطراب
  • انرژی بخش
  • افزایش سوخت و ساز بدن
  • جلوگیری از پیری و مناسب برای پوست

جمع بندی :

خب ! در این مقاله مواردی رو باهم بررسی کردیم اما باید گفته بشه که برخی از مسائل مثل طرز تهیه و خواص و فواید و … در دیگر مقالات به طور کامل توضیح داده شده اند که اگر در این مقاله پاسخی برای اونها پیدا نکردید میتونید از اونها استفاده کنید

و در پایان خیلی ممنون که همراهمون بودید و خوشحال میشیم که نظرتونو با ما به اشتراک بگذارید و حتما از صفحه ی اینستاگرام ما بازدید کنید که خیلی پست های جذابی براتون اونجا قرار میدم 🙂

برای مشاهده ی محصولات چای کوزه طلایی و سفارش کلیک کنید


برای مشاهده و عضویت در صفحه ی اینستاگرام چای کوزه طلایی کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + 16 =