چای ماسالا چیست ؟ – جامع ترین مقاله درباره ی چای ماسالا

چای ماسالا چیست ؟

چای ماسالا چیست ؟ ، این سوالی بود که در هفته ی اخیر به مراتب کاربران از طریق اینستاگرام از ما پرسیدند و امروز میخواهیم به این سوال پاسخ بدهیم و به طور کامل چای ماسالا رو بررسی کنیم .

فهرست مطالب :

  • تاریخچه ی چای ماسالا
  • محتویات چای ماسالا چیست ؟
  • انواع چای ماسالا
  • ارزش غذایی این چای .
  • سخن پایانی .

تاریخچه ی چای ماسالا :

قدمت چای ماسالا بیش از ۵۰۰۰ سال است و البته برخی روایات هم قدمت این نوشیدنی گرم را تا ۹۰۰۰ سال تخمین میزنند ، این چای در همان زمان ها در آسیای جنوبی و در زمانی که پادشاهان دنبال خواص دارویی چای ها بودند و دوره ی شکوفایی چای ها بود مورد استفاده قرار میگرفت .

در آن زمان این چای طرز تهیه ی متفاوتی داشت و هر منطقه چای ماسالای خاص خودش را داشت و هم به صورت سرد و هم به صورت گرم سرو میشد .

شکوفایی صنعت چای در هندوستان باعث به وجود آمدن انواع مختلفی چای شد که چای ماسالا هم در همان زمان رونق پیدا کرد ، اخیرا چای ماسالا در اروپا هم طرفداران زیادی پیدا کرده است و همه از طعم وخواص این چای صحبت میکنند .

چای ماسالا چیست ؟
چای ماسالا چیست ؟

محتویات چای ماسالا چیست ؟

چای ماسالا روش ثابتی برای تهیه ندارد و حتی میشه گفت هر خانواده یک فرمول خاص برای تهیه ی این چای دارد ، اما ما در مقاله ای دیگر به طور کامل روش های تهیه ی این چای رو به صورت تصویری برای شما عزیزان آماده کرده ایم که میتوانید آن را مشاهده کنید .

چای یا دمنوش ماسالا ترکیبی از شیر و چندین نوع ادویه است اما بیایید به طور دقیق تر این ادویه جات و … را بررسی کنیم :

برخی محتویات :

  • چای سیاه : چای سیاه در تهیه ی چای ماسالا نقش کاربردی دارد و یکی از اصلی ترین محتویات این چای است
  • شیر : شیرداغ برای تهیه ی چای ماسالا استفاده میشود که در مقاله ی دیگری روش تهیه ی آن را توضیح داده ایم
  • ادویه : چندین نوع ادویه در تهیه ی چای ماسالا به کار میرود که البته شما میتوانید برای رسیدن به طعم دلخواه خود از این چای این ترکیبات را کم یا اضافه کنید ، میخک ، دارچین ، فلفل سیاه ، رازیانه ، هل و زنجبیل از معروف ترین این ادویه ها هستند . برخی افراد هم از ادویه های هندی برای تهیه ی این چای استفاده میکنند .
  • جوزهندی : استفاده از این ماده در این چای اصلا الزامی نیست خیلی از افراد از استفاده ی جوزهندی پرهیز میکنند برخی به دلیل طعم و برخی به دلایل مختلف . شما هم مجاز به استفاده ی دلخواه از ادویه جات هستید و میتوانید مقدار آن را کم یا زیاد کنید تا به طعم دلخواه خود برسید .
  • آنیسون ستاره ای : اگر اسم این ماده را تا بحال نشنیده اید باید بگویم که این ماده خواص بسیار زیادی دارد و البته نام دیگر آن هم (بادیان ختایی) بوده که معطر بوده و میوه ی درخت بومی مناطق چین و ویتنام است که خود ده ها فایده دارد اما بیشتر از عطر و ظاهر آن برای تزئین چای ماسالا استفاده میکنند .
  • تزئین فنجان چای : اکثر افراد هم برای تزئین این چای در کنار فنجان یک یا دوتا چوب دارچین میگذارند و برخی هم از گل آنسیون ستاره ای استفاده میکنند که ظاهر خیلی زیبایی به فنجان چای شما میدهد

انواع چای ماسالا :

چای ماسالا انواع بسیار متفاوتی داردو همانطورکه قبلا هم گفته بودیم تقریبا هرخانواده برای این چای طرز تهیه ی متفاوتی دارد زیرا هرکس سلیقه ای دارد و میخواهد طعم دلخواه خود را از چای ماسالا دریافت کند .

  • چای ماسالا به همراه چای سیاه که در هند بسیار رواج دارد
  • چای ماسالا به همراه عسل یا شکر یا وانیل که در آمریکا رواج دارد
  • چای ماسالا به همراه چای قرمزو بدون کافئین نوعی دیگر از این چای است
  • چای ماسالا به همراه چای سبز هم نوعی دیگر است که بیشتر در کشمیر یا پاکستان استفاده میشود .

تهیه ی چای ماسالا به طور آماده بسیار راحت بوده وشما میتوانید آن را تهیه کنید اما پیشنهاد میکنیم که حتما این چای را خودتان تهیه کنید ، طرز تهیه ی این چای بسیار ساده بوده و خیلی زمان بر نیست و اگر خودتان این چای را تهیه کنید میتوانید پس از چند بار آزمون و خطا به طعم مورد علاقه ی خود برسید 🙂 برند های مختلف و متنوعی این محصول را میفروشند اما درصورتی که خودشما این چای را تهیه کنید به سالم بودن تمامی مواد آن احاطه خواهید داشت و میتوانید با خیالی آسوده یک فنجان چای ماسالا نوش جان کنید

چای ماسالا چیست ؟
چای ماسالا چیست ؟

ارزش غذایی چای ماسالا :

اول از همه این نوید را به شما عزیزان بدهم که ارزش غذایی این چای بسیار بالاست و شما علاوه بر لذت بردن از طعم این چای ، و استفاده از فواید آن خیالتان هم بابت ارزش غذایی آن راحت است .

کالری این چای کمتر از ۱۰۰ بوده پس بدون هیچ گونه نگرانی میتوانید این چای را مصرف کنید ، این چای باعث لاغری هم میشود که یکی از فواید این معجون است که در مقاله ای دیگر به طور کامل به آن رسیدگی کردیم . زمانی که این چای را بدون شکر مصرف کنید چربی این چای بسیار پایین می آید . اگر هم به جای شیر داغ از آب جوش و یا آب ولرم استفاده کنید چربی این چای تقریبا ۰% میشود اما باید گفت که طعم این چای با شیر خیلی با آب ولرم فرق میکند .

سخن پایانی :

در مقاله ی چای ماسالا چیست سعی کردیم که مطالب مورد نیاز شما عزیزان را پاسخ دهیم و همچنین جامع ترین مقاله را تولید کنیم تا شما پاسخ تمام پرسش های خود را بگیرید اما در صورتی که جواب سوال شما در این مقاله نبود حتما در نظرات ثبت کنید تا خیلی زود به این مقاله اضافه کنیم و دیگر عزیزان استفاده کنند .

حتما نظر خودتون رو با ما به اشتراک بگذارید و پیشنهاد میکنیم به محصول چای قرمز کوزه طلایی سری بزنید همچنین پیشنهاد میشود پربازدید ترین مقاله ی وب سایت ما یعنی مقاله ی فواید چای را مطالعه نمایید و در صورتی که میخواهید از اخبار جشنواره ها و تخفیفات و … با خبر شوید میتوانید همین حالا با استفاده از لینک زیر عضو پیج اینستاگرام ما شوید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − 7 =